Image Alt

Diner

Dinerkaart

Bekijk al onze gerechten op onze dinerkaart, het staat er allemaal op, van Franse uiensoep tot carpaccio, van champignons in bierbeslag tot verse zalmfilet. Verse groente, mals vlees , zelf gemaakte sausjes, dat klinkt toch heerlijk? Kom langs op ons diner.

Sharing dinner

Sharing Dinner is perfect voor als je met elkaar wilt delen. Voor iedereen wat lekkers en genoeg voor iedereen. Eten en een fijne tijd met elkaar delen is wat Shared Dinner een uniek concept maakt. Onze kok heeft van verschillende gerechten een duet gemaakt, dat aansluit wat betreft smaakbeleving. Probeer het een keer uit!

Chef special

Het Chef special menu is geschikt voor de echt vleeseters. Het menu is samengesteld met stukken vlees van topkwaliteit en geschikt om gezamenlijk van te eten.

Vis special

Het Chef special vis menu is geschikt voor de echt visliefhebbers. Het menu is samengesteld met verse stukken vis en geschikt om gezamenlijk van te eten.

Proeverij

Kun je niet kiezen wat je wilt eten? De Blauwe Engel Proeverij is een menu met van alles wat. Het menu is samengesteld met brood, vlees en vis.

Kom gezellig langs

Eetcafé De Blauwe Engel

Burgemeester Jansenplein 18, Hengelo (OV)
074 – 2501440

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag 10:00 – 23:00

Vrijdag & zaterdag 10:00 – 00:00

Zondag 12:00 – 22:00

Eetcafé De Blauwe Engel
Burgemeester Jansenplein 18, Hengelo (OV)
074 – 2501440